Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ проводить слідчі дії у Медведчука

5 грудня 2019 р., 08:15

В офісі політика в Києві проходять слідчі дії, але, за якою справою, поки не повідомляється.

СБУ в середу, 4 грудня, проводить слідчі дії в офісі голови політради партії Опозиційна платформа - За життя (ОПЗЖ) Віктора Медведчука. Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, пише РБК-Україна.

При цьому вона відмовилася повідомити, у рамках якої кримінальної справи проводяться слідчі дії."Це проводяться не обшуки, а інші слідчі дії", - зазначила вона.Раніше нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін заявив в ефірі 112 Україна, що він прийшов у будинок, де розташовано офіс Медведчука, але його не пустили СБУвці з автоматами."За цією адресою знаходиться офіс лідера політради ОПЗЖ Віктора Медведчука. Мене не пустили. Офіс закрито. Двері мені відкрили озброєні автоматами особи з написом на грудях "СБУ". Схоже, співробітники СБУ проводять деякі слідчі дії в офісі", - сказав він.Раніше СБУ провела обшук у мерії Одеси через схеми на 100 мільйонів гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp