Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежа в коледжі в Одесі: п'ятеро осіб зникли

5 грудня 2019 р., 08:26

У Міносвіти заявили, що уточнюється місце перебування п'яти осіб. Також з'ясувалося, що загиблою виявилася викладач коледжу, а не неповнолітня дівчина, як повідомлялося в ЗМІ раніше.

Місцезнаходження двох студентів і трьох працівників бухгалтерії Одеського коледжу економіки продовжують встановлювати. Про це повідомила прес-служба Міносвіти в середу, 4 грудня.На цей час триває ліквідація пожежі. У МОН зазначили, що внаслідок пожежі постраждало 17 осіб, з них восьмеро учнів коледжу."Міністерство освіти і науки висловлює щирі співчуття рідним і близьким Ганни Бородюк, викладача коледжу, яка загинула в результаті пожежі", - йдеться в повідомленні.Як повідомлялося, сьогодні в центрі Одеси спалахнула пожежа в шестиповерховому будинку - у пам'ятці архітектури, де знаходяться декілька навчальних закладів. За словами очевидців, люди, рятуючись від пожежі, вистрибували з вікон.Пізніше було названо можливу причину пожежі: її могла спричинити стара проводка, яку не замінювали з 1966 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp