Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд заарештував другого підозрюваного у вбивстві сина депутата

5 грудня 2019 р., 08:30

За участю підозрюваних були проведені слідчі експерименти, але їх результати поки що не розголошуються.

Шевченківський районний суд міста Києва заарештував на два місяці без права на заставу другого підозрюваного у вбивстві сина депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва - Олексія Семенова. Про це повідомляє прокуратура Києва в середу, 4 грудня.

Підозрюваним інкримінують статтю про умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення (п. 2,11,12 ч. 2 ст. 115 КК України).Своєю чергою, Українська правда повідомляє, що за участю підозрюваних вже проведені слідчі експерименти."Прокурор повідомив, що підозрювані не заперечували проти застосування щодо них запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Також, за його словами, вчора за участю підозрюваних були проведені слідчі експерименти, але їх результати поки не розголошуємо в інтересах слідства", - йдеться в повідомленні.Раніше в середу суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою першому підозрюваному - Андрію Лаврезі, який, за версією слідства, скоїв смертельний постріл.Нагадаємо, увечері 1 грудня в центрі Києва в результаті обстрілу автомобіля Range Rover загинула трирічна дитина. За кермом авто знаходився його батько, депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв.Уже 2 грудня поліція затримала передбачуваних кілерів. Вони виявилися учасниками АТО.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp