Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про що домовилися Путін і Порошенко?

3 вересня 2014 р., 19:23

Наразі тактика АТО зміниться.

Силовики змінять тактику АТО – радник Авакова  Корреспондент.net, Сили АТО відступили, щоб перегрупуватися, заявляє ШкірякШкіряк повідомив, що сили АТО перегруповуються для подальших дій.Силовики змінять тактику ведення антитерористичної операції на Донбасі, заявив радник глави МВС України Зорян Шкіряк. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook 3 вересня.

"Будь-який тактичний відступ у жодному разі не означає поразку. Іноді потрібно відступити, щоб зберегти життя людей, добре підготуватися і завдати рішучий контрудар. Зараз відбувається перегрупування сил АТО і зміцнення лінії оборони. Очікується зміна тактики в проведенні бойових дій", - написав Шкіряк.

публикация Зоряна Шкиряка.

Раніше спікер Радбезу України Андрій Лисенко заявив, що в зоні АТО спостерігається зниження бойової активності бойовиків. 1 вересня Лисенко вже повідомляв, що керівництво України розглядає питання про зміну формату АТО.

Як повідомляв Кореспондент.net, сьогодні прес-служба Президента заявила про домовленість Президента Порошенка і Путіна про режим припинення вогню на Донбасі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp