Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Єгипті розбився винищувач МіГ-29

7 грудня 2019 р., 08:47

Літак виконував навчально-тренувальний політ.

Пілот встиг катапультуватися, але його доля поки невідома.У Єгипті розбився винищувач МіГ-29 російського виробництва, повідомляє газетаВедомости в четвер, 5 грудня.

"У четвер, 5 грудня, в Єгипті при виконанні навчально-тренувального польоту зазнав аварії один з винищувачів МіГ-29, поставлений Росією для ВПС Єгипту в рамках комерційного контракту від 2016 року", - повідомило видання.За попередньою інформацією, пілот встиг катапультуватися, але його доля поки що невідома.Причиною інциденту могли стати "або технічні неполадки в комплексній системі управління винищувача, або неправильні дії пілота".Це вже друга аварія літака МіГ-29, які з 2017 року поставляються Каїру за експортним контрактом з Росією.Раніше МіГ-29К розбився в Індії. Літак зіткнувся при зльоті зі зграєю птахів, що призвело до загоряння двигуна і падіння.Варто відзначити, що недавно в Польщі відновили експлуатацію МіГ-29 після кількох аварій.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp