Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві ще одна сирота отримає житло

6 грудня 2019 р., 09:15

Загалом цього річ домівки одержать шестеро дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківських прав

За словами начальника управління праці та соціального захисту населення міста Мукачева нещодавно держава виділила ще понад триста тисяч гривень, таким чином разом із субвенцією мільйон сімсот тисяч гривень яку вони отримували до цього помешканням вдасться забезпечити вже шестеро дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківських прав. У черзі на житло в місті Мукачеві залишається ще 16 дітей:

Наталія Зотова начальник управління праці та соціального захисту населення міста Мукачева, - «Цього року до Управління праці та соціального захисту населення міста Мукачева надійшло 22 заяви від діточок даної категорії. 16 діточок поки що очікують надходження субвенції , обіцяють що вона буде ще цього річ. Якщо не буде профінансовано придбання квартир дітям цього року вони будуть у черзі наступного року. Черговість визначається за тим, як діти перебувають на квартирному обліку».

Також Наталія Зотова наголосила на тому це вперше за роки незалежності держава почала виділяти гроші для забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківських прав.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp