Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Служба судової охорони Закарпаття відібрала кращих для служби в структурі

6 грудня 2019 р., 15:55

З претендентів на вакантні посади Територіального управління Служби судової охорони в Закарпатській області відібрано найкращих для можливості їх працевлаштування

Сьогодні, 6 грудня, відбувся черговий конкурс на заміщення вакантних посад контролерів І та ІІ категорій, командирів відділення та працівників апарату в Територіальному управлінні Служби судової охорони в Закарпатській області.



Конкурсний відбір був традиційним: перевірка рівня фізичної підготовки та знань і вмінь для майбутньої роботи. Серед всіх, хто подав заявки на конкурс, відібрано 23 найкращих, які мають поповнити ряди ССО.



Відбирали кращих із претендентів голова комісії, заступник начальника ТУ ССО в Закарпатській області Василь Лешко, заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України Наталія Цап, провідний спеціаліст цього ж управління Мирослав Козуб та заступник начальника територіального управління «забезпечення» CCO в Закарпатській області Віталій Шимоняк.



Відібраних кандидатів привітав заступник начальника ТУ ССО в Закарпатській області Василь Лешко: “Ви поповнюєте ряди Служби судової охорони, пам’ятайте, що ви будуте першими людьми, які зустрічають відвідувачів суду. А отже, враження про вас і вашу роботу є надзвичайно важливим. Ви повинні постійно удосконалювати свої знання та вміння”.



Цей конкурс — вже четвертий в області, разом із тим на Закарпатті стартував новий конкурс. Тому всі, хто відчуває в собі сили стати членом родини Служби судової охорони Закарпаття, можуть подавати заявки вже сьогодні.



***



Територіальне управління Служби судової охорони Закарпаття запрошує на службу. В області проводиться конкурс на заміщення вакантних посад.

Ми гарантуємо конкурентну стабільну заробітну плату (молодший склад – від 11 600 гривень), повний соціальний пакет, безкоштовне медичне обслуговування, забезпечення форменим одягом, перспективи кар’єрного росту, професійну підготовку за міжнародними стандартами, пільгове пенсійне забезпечення, відповідно до чинного законодавства.
Якщо вам виповнилося 18 років, ви мрієте пов’язати своє життя з правоохоронною діяльністю та мати стабільний заробіток, тоді вам до нас!

З детальною інформацією можна ознайомитися на сайті установи за посиланням.

Прийом документів відбувається за адресою: м. Ужгород, Київська Набережна, 18.

Телефон для довідок: +380971435541.



Схожі новини

Особливості виконання завдань із забезпечення безпеки судової установи відпрацювали співробітники Служби судової охорони на Закарпатті
Служба судової охорони Закарпаття навчає своїх співробітників бути готовими до будь-яких ситуацій
Служба судової охорони Закарпаття з початку року перевірила 7316 громадян
На Закарпатті в Служби судової охорони Закарпаття стартують навчання на 2020 рік (ФОТО)
На Закарпатті співробітники Служби судової охорони не допустили пронесення до судів заборонених предметів
За 10 днів Служба судової охорони Закарпаття перевірила стан здоров’я 1218 відвідувачів суду
За 3 місяці Служба судової охорони виявила на входах у закарпатські суди 97 заборонених предметів
Служба судової охорони під час свят переходить на посилений варіант несення служби
Співробітники Служби судової охорони Закарпаття пройшли навчання з пожежної безпеки онлайн
Служба судової охорони Закарпаття долучилася до міжнародного вебінару з питань безпеки у судах

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp