Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ОДА відбулася конференція Ветеранів

11 грудня 2019 р., 08:50

Це відбулося вчора

10 грудня в малому залі ОДА відбулась ІХ звітно-виборча конференція обласної ради Організації ветеранів України Закарпатської області за участі заступника голови облдержадміністрації Ольги Травіної та заступника голови обласної ради Петра Грицика.
На конференції голова організації Іван Жиган прозвітував про роботу обласної ради Організації ветеранів України за період з 10 січня 2015 по 10 січня 2019 року.
Заступник голови облдержадміністрації Ольга Травіна привітала всіх присутніх від імені голови ОДА Ігоря Бондаренка з прийдешніми новорічно-різдвяними святами та наголосила, що в області ведеться активна робота з питань соціального захисту ветеранів, надання їм медичної допомоги, забезпечення пільгового перевезення в громадському транспорті, пенсійного забезпечення, взаємодії громадських організацій ветеранів краю з органами державної влади.
Учасники конференції головою обласної ради Організації ветеранів України Закарпатської області повторно обрали Івана Жигана, а його першим заступником Іллю Гулянича.
Прес-служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp