Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Що таке адміністративний ресурс і як йому протидіяти»

11 грудня 2019 р., 10:05

Незабаром

Громадянська мережа ОПОРА запрошує працівників органів місцевого самоврядування, державних адміністрацій, установ муніципальної та державної форм власності Закарпатської області, а також громадських активістів, журналістів та всіх зацікавлених до участі у тренінгу «Що таке адміністративний ресурс і як йому протидіяти».

Захід відбудеться в рамках проекту «Зловживання бюджетним ресурсом: дослідження практики, підвищення знань суспільства, запобігання наслідками зловживання державними ресурсами», який реалізує ОПОРА.

Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРИ розкажуть про те, що таке адміністративний ресурс та які різновиди його бувають; презентують Кодекс поведінки посадових осіб та державних службовців в ході виборчого процесу та розкажуть про відповідальність за виборчі порушення, пов'язані з використанням адмінресурсу.

Дата проведення: 13 грудня 2019 року.

Місце проведення: коворкінгцентр «Smart Point Hub» (м.Ужгород, вул. Швабська, 25а).

Тривалість заходу: 13.00 - 15.00.

Контактна особа: Святослав Бабіля, координатор Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області (тел.: 0 50 100 24 69, e-mail: babilja@gmail.com)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp