Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ТОП 3 ідеї, щоб обрати відпочинок в Закарпатті зимою

14 грудня 2019 р., 11:00

Чому потрібно обрати відпочинок в Закарпатті зимою

Саме в цей час для Вас прекрасний період коли засніжені гори, чудові ландшафти, катання на лижах, купання в чанах та термальних водах, ароматна кухня та релакс.

Закарпаття – найкраще підходить для зимового туризму. Ви можете собі це дозволити. Куди поїхати спитаєте Ви? Ми зібрали на цій публікації ТОП 3 ідеї, які варті вашої уваги, що б обрати зимовий відпочинок в Закарпатті.

Гірські лижі та сноуборди

До ваших послуг різноманітна складність гірських схилів. Десятки гірських витягів. Майже кожен район області пропонує послуги – гірськолижний відпочинку в Закарпатті.

Вагома перевага, чому тисячі любителів катання на лижах їдуть в Закарпаття, це гірськолижні траси, які розташовані майже у всіх гірських районах області. Це десятки трас та сотня кілометрів схилів для катання на лижах.

Варті вашій увазі наступні території для зимового відпочинку в Закарпаття на лижах, сноубордах:

Гірськолижна зона Драгобрат, Адреса: Закарпаття, Рахівський район, селище Ясіня, урочище «Драгобрат»
Гірськолижна зона Пилипець, Адреса: Міжгірський район, село Пилипець
Гірськолижна зона “Ізки”, адреса: Міжгірський район, село Ізки
Гірськолижна зона Красія, адреса: Великоберезнянський район, село Вишка
Гірськолижна зона “Великий”, адреса: Тячівський район, село Калини

До того ж більшість з них має власні системи сніження, догляд за трасами, що гарантують наявність снігу та комфортне катання на лижах, санках, сноубордах.

Зимові прогулянки та походи

Окремо варто відзначити цікаву можливість прогулянок лісовими стежками, в межах туристичних маршрутів, разом з провідниками, навколо готелів, турбаз та сільських садиб. Це чудова та оригінальна ідея, що б зробити різноманітним свій відпочинок в Закарпатті зимою.

Відкрийте для себе магію зимового лісу та красу дикої природи разом з професіоналами з спільноти: Клуб піших туристів.

Зимове купання в чанах

Це те, що точно залишить у Вашій пам’яті фантастичні спогади. Гаряче та холодне, фантастичні емоції від поєднання процесу перепаду температур.

Найбільш популярним місцем для купання у чанах в Закарпатті є Лумшори, але на сьогодні така можливість вже є майже у кожному районі краю. Зверніть увагу на те, що б була можливість вийти до снігу, до водойми. Це те, що треба в самий мороз. Якщо Ви вирішили обрати зимовий відпочинок в Закарпатті, то рекомендуємо декілька ідей з каталогу: Чани Закарпаття.


{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp