Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутат київської облради входив в банду вимагачів

16 грудня 2019 р., 20:53

Злочинне угруповання вимагала від підприємців 860 тисяч доларів

Правоохоронці викрили злочинну групу, в яку входив депутат Київської обласної ради, яка займалася вимаганням 860 тисяч доларів у підприємців. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Національної поліції Києва.

Повідомляється, що правоохоронці повідомили про підозру шістьом особам, серед яких і депутат облради, які вимагали гроші від двох представників суб'єктів господарювання.

"Зловмисники намагалися заволодіти 860 тисяч доларів США шляхом погроз застосування насильства щодо членів їх сімей, знищення та заволодіння майном, а також із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров'я і позбавлення волі", - розповіли в поліції.

Підозрюваних звинувачують у порушенні ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp