Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ затримала причетного до переправлення нелегалів через кордон на Закарпатті

4 вересня 2014 р., 14:22

Зловмисника затримали у Чернівцях.

У рамках кримінального провадження співробітники СБУ в Закарпатській області встановили особу іноземного громадянина, причетного до незаконного переправлення 9 громадян Афганістану через українсько-словацький державний кордон. 

У червні ц.р. співробітники СБУ в Закарпатській області викрили та затримали організатора цієї протиправної оборудки – громадянина Афганістану, мешканця Одеси, який безпосередньо керував процесом незаконного переправлення своїх співвітчизників до ЄС. 

У ході досудового розслідування встановлено, що за 800 доларів США його спільник – 26-річний громадянин Молдови, раніше судимий за грабіж та крадіжки мешканець Чернівців, у лютому ц.р. у складі злочинної групи незаконно переправив нелегальних мігрантів через Закарпаття до Словаччини в обхід пунктів пропуску. 

Наприкінці серпня ц.р. співробітники СБУ затримали зловмисника у Чернівцях та доставили його до слідчого відділу Управління СБУ в Закарпатській області. Затриманому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Стосовно цього громадянина Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває. 
Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp