Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорожники загрузли в ямах села Кричево (ФОТО)

4 вересня 2014 р., 14:29

Ремонт, за хорошої погоди, може затягнутись на два-три тижні.

Черговим населеним пунктом, куди направилася дорожники для проведення ремонтних робіт стало село Кричево. Перед тим вони добряче попрацювали у таких селах тереблянської долини як Угля, Колодне, Дулово, Вонігово, де зробили центральний відрізок автошляху.

Зі слів майстра філії «Рахівський ДРД» ДП «Закарпатський облавтодор» № 2 Василя Ревкало у Кричеві їм доведеться затриматися на тижні зо два-три. Це за сприятливої погоди. Бо дорога в селі знаходиться у вкрай занедбаному стані. Навіть ямкового ремонту тут не було дуже давно. Протягом двох днів інтенсивних робіт дорожники пройшли лише декілька сотень метрів. На деяких ділянках, відповідно «обробивши» ями, вкладають суцільний асфальт. Загалом в роботі задіяно декілька одиниць техніки - каток, трактор, вантажівки, інше. Загальна протяжність запланованої для ремонту дороги становить більше 3 кілометрів.

{g}

За проведенням і якістю робіт дорожників пильно стежить місцеві мешканці. Люди активно підключилися до збору коштів, тож звісно, що вболівають за їх використання. Загалом ремонт дороги став можливим завдяки налагодженому в районі державно – приватному партнерстві.
Згідно домовленості, кошти на бітум, а це 20% від загальної суми ремонтних робіт, зібрала громада. Найбільший вклад внесли приватні підприємці, серед яких більше 15 осіб надали по тисячі доларів США. Інші витрати - 80%, зокрема на паливо, укладку, електроенергію, та заробітну плату працівникам автодору йдуть з обласного бюджету.

Звісно, без сприяння з боку Тячівської районної державної адміністрації і зокрема голови Петра Голубки проведення ремонтних робіт було б не можливим. Особливо у цей скрутний для держави час. Важливим є й вирішення організаційних питань, якими займаються приватні підприємці Василь Стойка, Іван Стойка та інші. Таким чином спільними зусиллями влади і громади вдасться вирішити одну з найболючіших проблем цього населеного пункту, якою є стан доріг.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp