Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Причиною смерті далекобійників у Миколаєві стало передозування алкоголем

18 грудня 2019 р., 15:26

Експертиза показала, що причиною смерті далекобійників став не сурогатний алкоголь, а просто його передозування в організмі.

Експертиза встановила причину смерті двох далекобійників у Миколаєві і постановила, що вони померли не через сурогатного алкоголю, а внаслідок великої його кількості, повідомив прес-центр правоохоронців області."За результатами проведеної судової медичної експертизи тіл загиблих, у їхній крові було приблизно по 3,5 проміле алкоголю у кожного, це критична доза. За висновком експертизи на вміст отруйних речовин у біоматеріалів померлих, було встановлено, що ні метилових, ні інших сурогатних речовин не виявлено. Тому вони померли внаслідок великої кількості вжитого алкоголю", - йдеться в повідомленні.За фактом смерті двох осіб, як того вимагає процедура в подібних випадках, зареєстровано кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК.Як повідомлялося, 14 грудня в Миколаєві знайшли мертвими двох далекобійників.Також швидка забрала ще трьох далекобійників, один з них був у важкому стані, зараз завдяки швидким діям медиків його життю нічого не загрожує. Усі громадяни - переважно з Вінницької і Чернігівської областей.З'ясувалося, що чоловіки вживали їжу і алкоголь у придорожніх кафе. Зразки їжі і алкоголю були передані на експертизу. Також поліція звернулася в Держпродспоживслужбу для перевірки зазначених закладів.Раніше повідомлялося, що на Львівщині після святкування дня народження отруїлися 10 осіб. Постраждалим у лікарні надається необхідна допомога.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp