Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крісло Міністра оборони замість Гелетея тимчасово зайняв генерал-полковник... із Закарпаття (ФОТО)

4 вересня 2014 р., 15:37

Шило змінили на мило?

Верховна Рада на закритому засіданні призначила Івана Руснака тимчасово виконуючим обов'язки міністра оборони. Про це "Обозревателю" повідомив джерело в ВР.

На сайті Міноборони зазначено, що Руснак є заступником глави Мінооборони Валерія Гелетея. Народний депутат фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко також назвав Руснака в.о. у своєму пості на Facebook і розмістив його фото під час виступу. Інформацію про те, що замість Валерія Гелетея в Раді 4 вересня виступав його заступник Іван Руснак, підтвердив у коментарі ЗМІ нардеп від "Батьківщини" Андрій Сенченко. 

Відзначимо, що 2 вересня Рада викликала Гелетея, проте він так і не з'явився, так як знаходиться на саміті НАТО з президентом України Петром Порошенко. 

Довідка: Руснак Іван Степанович народився 1952 році в с. Ділове, Рахівського району, Закарпатської області. 

Генерал-полковник ВПС України (2008), доктор військових наук (1996), професор (1996), Заслужений діяч науки і техніки України (1998). Є останнім офіцером у складі Збройних сил України, який здобув вищу військову освіту в Академії Генерального штабу колишнього СРСР. 

7 листопада 2007 був призначений на посаду командувача Повітряних Сил Збройних Сил України. 12 серпня 2010 знятий з поста командувача ВПС України і відправлений до розпорядження Міністра оборони України. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp