Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "ЄС" закликали Зеленського дати оцінку заявам Путіна про "російську територію" України

19 грудня 2019 р., 17:32

У "ЄС" вважають, що заяви Путіна містять в собі погрозу подальшого розгортання агресії проти України

Партія "Європейська Солідарність" закликає президента України Володимира Зеленського дати оцінку заявам президента Росії Володимира Путіна про "російську територію" України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву політсили.

"Партія "Європейська Солідарність" обурена цинічними заявами Путіна щодо того, що частина території України як суверенної держави може розглядатися як "російські землі". Вважаємо, що ці заяви містять в собі неприкриту погрозу щодо подальшого розгортання військової агресії проти України. Вимагаємо від президента та верховного головнокомандувача України Володимира Зеленського дати публічну оцінку таким заявам", - заявили у "ЄС".

У політсилі нагадали, що подібні заяви Путіна щодо "історичної приналежності" Криму Російській імперії передували анексії та окупації Кримського півострова.

"Поведінка Путіна вкотре доводить, що з нинішнім режимом Росії немає сенсу домовлятись. Путіну вірити не можна. "Європейська Солідарність" наголошує, що запорукою захисту суверенітету є проактивна дипломатична позиція України, спрямована на зміцнення світової антипутінської коаліції, на посилення політичного і санкційного тиску проти Кремля, а також подальше зміцнення української армії, приведення її до стандартів Північноатлантичного альянсу із подальшим набуттям Україною членства в НАТО", - йдеться у заяві.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp