Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від найменших до найстарших отримали подарунки та привітання від рятувальників Закарпаття

20 грудня 2019 р., 11:45

У день святого Миколая кожна людина очікує дива… і не важливо, дитина це, чи дорослий - всі сподіваються на теплі слова та солодкий подаруночок

У день святого Миколая кожна людина очікує дива… і не важливо, дитина це, чи дорослий - всі сподіваються на теплі слова та солодкий подаруночок.

Звісно ж, Миколай до всіх може й не встигнути, тож рятувальники Закарпаття вирішили допомогти йому та завітали до підшефної школи - Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату I-II ступеня, де наразі навчається 54 дитини. Малеча та педагогічних колектив радо зустріли добрих та давніх друзів – фахівців ДСНС, а ті, в свою чергу, привітали вихованців зі святом та вручили солодощі.

Далі естафета привітань продовжилась в Ужгородському міському територіальному центрі соціального обслуговування, де на надзвичайних гостей очікували 35 бабусь та дідусів. Настрій стареньким підвищував пожежний Дід Мороз та Снігуронька, які роздали солодощі для доброго настрою та зігріли серця теплими й добрими побажаннями на адресу кожного.

Рятувальники Закарпаття вітають всіх зі світлим святом Святого Миколая та бажають вам та вашим родинам знайти в його особі надійного заступника й помічника, нехай він завжди оберігає вас.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp