Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді провели святкову акцію (ФОТО)

21 грудня 2019 р., 16:00

Нещодавно

Із Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами вітали сьогодні в Ужгороді й діток із родин опікунів та піклувальників, сімей захисників України на сході нашої держави, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних та тих, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Усіх їх сьогодні запросили в Ужгородський інститут культури та мистецтв, де студенти підготували цікаву ігрову театралізовану програму. Соціальну акцію організували Ужгородський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді і Служба у справах дітей Ужгородської міської ради за сприяння директорки Ужгородського інституту культури та мистецтв, заслуженої працівниці культури України Наталії Шетелі та викладача вишу, заслуженої працівниці культури України Людмили Ухач.

Дітей та батьків, опікунів, піклувальників привітав міський голова Богдан Андріїв, побажав усім щасливих новорічно-різдвяних свят, міцного здоров’я, добробуту.

Усі дітки отримали солодкі подарунки від Ужгородської міської ради, соки та яблука від фермерського господарства “Коник”, а ще – м’які іграшки, які принесли, долучившись до акції, небайдужі ужгородці.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp