Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Візит прокурорів одразу "виліковує" закарпатських сепаратистів

4 вересня 2014 р., 18:26

Однак дія таких ліків недовга... поки за поріг не вийдуть.

Прокурор області на зустрічі з громадськістю пояснив, чому кримінальних справ по русинському сепаратизму так небагато (всього чотири) і з якими труднощами стикаються слідчі при перевірці фактів.

Справа в тому, що абсолютна більшість русинських інтернет-бійців різко міняють свої погляди при зустрічі зі слідчими. Виявляється, що їхні сторінки в Інтернеті фальшиві або ж акаунти зламані, а самі вони ніколи так не вважали. Зокрема, завжди відмовляється від позиції, задекларованої в Інтернеті, Іван Петровцій.

Пан прокурор запевняє: в питанні сепаратизму є чітка співпраця з міліцією та СБУ, прізвища найактивніших відомі, їхні заяви уважно вивчаються.

"І Сидор, і Петровцій, і багато інших нами скрупульозно розробляється. Проводиться низка заходів і ситуація чітко відстежується", - запевняє він.

Зі слів Олега є чимале коло осіб і на Закарпатті, і в Росії та інших країн, яких перевіряють в зв'язку з сепаратистською діяльністю. Однак, докладніше говорити про хід слідства поки що зарано, щоб не нашкодити йому.

"Про Захід"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp