Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Закарпатті вайбер-ботом для сплати за газ користуються 9,5 тисяч закарпатців і…Миколай (ФОТО)

23 грудня 2019 р., 08:25

Вайбер-бот дозволяє сплатити за газ впродовж кількох хвилин

Станом на 20 грудня чат-ботом «7104ua» у месенджері Viber користуються 9,5 тисяч закарпатців. Запроваджено цей сервіс рівно рік тому — у грудні 2018 року. З того часу кількість споживачів газу, що оцінили переваги користування цим сервісом, з початку року зросла у 17 разів.

“Вайбер-бот, на сьогоднішній день, один із найпопулярніших наших сервісів. У більшості сучасних людей телефон завжди під рукою. З його допомогою швидко і легко вирішуються як особисті, так і ділові питання. Тому природньо, що ми спостерігаємо збільшення реєстрацій”, — прокоментувала директорка ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець.

За допомогою вайбер-бота можна передавати показники лічильника газу, слідкувати за станом рахунку, переглядати історію оплат, скачувати квитанцію.

“Учора до нас в Центр обслуговування клієнтів прийшов незвичний клієнт. Сам святий Миколай! Попросив зареєструвати вайбер-бот. Це такий хвилюючий момент був для мене. Цей сервіс дуже зручний, адже дозволяє за 2-3 хвилини передати показники лічильника або ж сплатити за спожитий газ”, — поділилася Марія Рущак, менеджерка Центру обслуговування клієнтів в Ужгороді.

Для реєстрації споживачу слід вказати номер особового рахунку, суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу. Паблік-акаунт у Viber дає змогу користуватися одразу декількома особовими рахунками. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції – https://viber.104.ua/, або засканувавши відповідний QR-код.




Прес-служба ТОВ «Закарпатгаз Збут»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp