Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За 2019 рік українці купили автомобілів на 3,2 млрд дол

25 грудня 2019 р., 15:36

Найбільше автомобілів українці купили в Німеччині, Японії і США. Український експорт легкових автомобілів в свою чергу склав 11,776 млн дол.

За 11 місяців 2019 року українці купили іномарок на 3,289 мільярда доларів. Про це повідомляє Державна фіскальна служба в понеділок, 23 грудня.

Митна статистика свідчить, що найбільшу кількість легкових автомобілів було ввезено в Україну з Німеччини - на суму 632 мільйони доларів. На другому місці - імпорт з Японії, який склав 527,674 мільйона доларів. Замикає трійку лідерів США з результатом 455,128 мільйона доларів.

У ДФС також зазначили, що з січня по листопад Україна експортувала легкових автомобілів на суму 11,776 мільйона доларів. Найбільше українських автомобілів продано в США, Канаді та Уганді.

Нагадаємо, що Україна нарощує експорт товарів швидше, ніж імпорт. В Україні імпорт товарів як і раніше перевищує експорт і продовжує зростати, проте, експорт нарощує темпи швидше.

Також повідомлялося, що порти України збільшили обсяги перевалки вантажів до рекорду. Левова частка перевалки - це продукція агропромислового комплексу та видобувної промисловості.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp