Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США невідомі розстріляли табун коней

25 грудня 2019 р., 15:44

Усього виявлено 21 загиблого коня, з них деякі були вагітні або ж зовсім молоді. За інформацію про вбивць обіцяють 20 тисяч доларів.

Масове вбивство коней сталося в окрузі Флойд у штаті Кентуккі, США. Про це повідомляє місцевий телеканал WYMT в понеділок, 23 грудня.

Спочатку виявили 15 тіл коней з вогнепальними пораненнями, а сьогодні стало відомо про виявлення останків ще шести коней. Серед загиблих тварин були вагітні і зовсім молоді особини.

Місцева організація з порятунку тварин повідомляє, що, ймовірно, на коней влаштували полювання, вони були вбиті з малокаліберної гвинтівки. За інформацію про зловмисників оголошена нагорода в $20 тис.

Нагадаємо, що раніше в Хмельницькому чиновник прив'язав собаку до машини і протягнув його 1,5 км. Колишній заступник мера, а тепер - директор Держархіву області заявив, що так він вирішив покарати собаку, який нібито вкусив його матір.

Також повідомлялося, що в Криму власник двох зоопарків хоче вбити 30 ведмедів.Бізнесмен Зубков посилається на "економічну складову" зоопарків і каже, що в черзі на вбивство також леви і тигри.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp