Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На книжковому ярмарку в УжНУ зібрали 10 тисяч для військових

4 вересня 2014 р., 22:07

На благодійний розпродаж принесли книги Михайло Рошко, Василь Кузан, Василь Густі, Галина Малик та інші.

Сьогодні, 4 вересня, у приміщенні ректорату УжНУ відбувся другий день благодійного книжкового ярмарку. Усього для потреб закарпатських військових зібрали 10639 гривень.

Як зазначають організатори, вчорашній день був більш успішним, однак результатами задоволені. Наразі залишилося досить багато книг, тому ярмарок вирішили продовжити, але вже не в ректораті, а в головному корпусі УжНУ на вулиці Університетській.

Ідею провести таку акцію, а зібрані кошти відправити на підтримку української армії, подали ще у серпні сім’я викладачів УжНУ Антоніна та Іван Стряпко. Назбирали книжок, які розмістили на 12 столах, а літературу все ще доносять. Власні твори презентували та роздавали автографи і самі письменники, зокрема, Михайло Рошко, Василь Кузан, Василь Густі, Галина Малик та інші.

На ярмарку можна знайти наукову та художню літературу, презентаційні довідники, художні альбоми, видання різного жанру, різних століть і років видання, для різного віку та на будь-який смак.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp