Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вода на Воловеччині забруднюється через масові рубки лісу (ФОТО)

16 березня 2014 р., 20:05

В околицях Воловецького водозабору ведуться інтенсивні лісозаготівельні роботи в результаті яких значно засмічені порубковими рештками русла струмків, що живлять водозабір.

Продукти гниття цих решток забруднюють питну воду, а під час дощів рештки можуть бути знесені безпосередньо до водозабору. Забруднюється питна вода також за рахунок розмивання волоків та під'їзних доріг, які прокладені занадто близько до русел, дощовими водами. 

{g}

На вище сказане, селищна рада звернула увагу керівництва і спеціалістів Воловецького Держлісгоспу з вимогою усунути наявні недоліки. 

Керівництву лісгоспу миттєво відреагувало на зауваження і, принаймні, поки що письмово запевнило селищну раду у негайному їх усуненню. 

Проблеми з наповненням водозабору надзвичайно хвилюють працівників комунального підприємства, оскільки вони суттєво впливають на якість забезпечення мешканців селища питною водою.

КП Воловецький "Водоканалсервіс"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp