Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Служба судової охорони Закарпаття підбила підсумки роботи за 2019 рік

26 грудня 2019 р., 13:25

Судова охорона Закарпаття підбила підсумки за 2019 рік

Сьогодні, 26 грудня, особовий склад Служби судової охорони Закарпаття спільно з головою Закарпатського апеляційного суду Ганною Фазикош та начальником Територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській областi Олександром Кошинським підбили підсумки діяльності служби за 2019 рік.

Перед початком засідання начальник територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області, полковник служби Роман Мушак показав, як просуваються ремонтні роботи приміщення, якою новою технікою забезпечена область та продомонстрував автопарк.

Заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області Василь Лешко прозвітував про діяльність цього року, він розповів, що керівництво управління повністю забезпечило виконання взятих зобов’язань щодо розміщення, організації ефективної служби та взяття упродовж поточного року під охорону судових установ та об’єктів системи правосуддя, розташованих на території обслуговування. Василь Лешко наголосив, що станом на 27 грудня під охорону взяті вже чотири суди на території Ужгорода та територіальне управління ДСА в Закарпатській області. Контроль за організацією несення служби здійснюється цілодобово, аналіз результатів здійснених перевірок вказує на їх ефективність. Заступник начальника територіального управління звернув увагу, що штатна чисельність співробітників забезпечується ефективно, вже проведено шість конкурсів на заміщення вакантних посад. Всі службовці, які потребували навчання, вже його пройшли, проте підвищення кваліфікації в управлінні буде проводитися постійно.

“Додаткової уваги потребує робота по завершенню формування оперативно-чергової служби територіального управління, призначення службовців даного підрозділу на посади та належне цілодобове несення служби особовим складом”, — наголосив заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області Василь Лешко.

Урочисто грамотами та подяками відзначили десятьох співробітників Служби судової охорони Закарпаття.

Крім цього, кожен заступник та керівники відділів та служб прозвітували про свою службу. Не оминули увагою і затримання злочинця біля Закарпатського окружного адміністративного суду, і друге місце на турнірі з міні-футболу на першість Закарпатської обласної організації ФСТ „Динамо“ України серед співробітників.

Насамкінець начальник територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області, полковник служби Роман Мушак подякував підлеглим за службу та пообіцяв належні умови для реалізації всіх задуманих ідей у майбутньому.

“У багатьох людей, в тому числі й серед правоохоронців, виникало питання, для чого потрібна служба судової охорони. Ми ж повинні розуміти, що повинна бути структура, що відноситься до судової гілки влади і чітко розуміє всі її функції та роботу. Ми маємо бути єдиним цілим, адже довіра до нас формується в тому числі і через вашу роботу”, — наголосила Голова Закарпатського апеляційного суду Ганна Фазикош.

“За 5 місяців територіальне управління Служби судової охорони у Закарпатській області стало саме тим і таким органим, який ми так довго очікували. Ви ідеально влилися в судову гілку влади”, – завершив зустріч начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській областi Олександр Кошинський.


Схожі новини

Служба судової охорони Закарпаття відібрала кращих для служби в структурі
Особливості виконання завдань із забезпечення безпеки судової установи відпрацювали співробітники Служби судової охорони на Закарпатті
Служба судової охорони Закарпаття навчає своїх співробітників бути готовими до будь-яких ситуацій
Служба судової охорони Закарпаття з початку року перевірила 7316 громадян
На Закарпатті в Служби судової охорони Закарпаття стартують навчання на 2020 рік (ФОТО)
На Закарпатті співробітники Служби судової охорони не допустили пронесення до судів заборонених предметів
За 10 днів Служба судової охорони Закарпаття перевірила стан здоров’я 1218 відвідувачів суду
За 3 місяці Служба судової охорони виявила на входах у закарпатські суди 97 заборонених предметів
Служба судової охорони під час свят переходить на посилений варіант несення служби
Співробітники Служби судової охорони Закарпаття пройшли навчання з пожежної безпеки онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp