Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандних сигарет, які знайшли закарпатські митники у рефрижераторі, виявилося на 5 мільйонів

28 грудня 2019 р., 19:00

Сигарет виявилося у 5 разів більше, ніж оголошувалося митниками

Як ми повідомляли, на КПП Дяково на українсько-румунському кордоні митники виявили у вантажівці-рефрижераторі крупну партію контрабандних сигарет. Поки митники демонтували каркас рефрижератора, то не могли назвати точну цифру сигарет. І ось, як виявилося, сигарет було понад 100 тисяч пачок на суму 5 млн. грн. Про це повідомили в управлінні СБУ в Закарпатській області.

Що цікаво аж три служби повідомили про викриття контрабанди. Першими заявили митники, що вони знайшли сигарети. Потім прикордонники повідомили, що вони знайшли контрабандні сигарети. Ну і нарешті СБУ так і написало: "Служба безпеки України блокувала незаконне переправлення до Європи контрафактних тютюнових виробів". Есбісти також зазначили, що сигарети знайшли не випадково, а у них була оперативна інформація про можливе переправлення через кордон крупної контрабанди, а далі вже лише справа техніки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp