Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Зеленського склали список змін в Україні

2 січня 2020 р., 15:57

У команді Президента було складено власний топ "приємних" змін в країні з 1 січня 2020 року. У Слузі народу розповіли, які зміни чекають на українців з початку нового року.

Про це йдеться у Facebook партії. "Починаємо новий рік з хороших новин! З 1 січня українців очікує низка приємних змін", - йдеться в повідомленні. Зокрема: мінімальна зарплата збільшується до 4723 грн; з 1 лютого запрацює програма з підтримки малого і середнього підприємництва; скасовується депутатська недоторканність; воїни-добровольці зможуть отримати статус учасника бойових дій за спрощеною процедурою; пільговики зможуть у будь-який час подати заяву про перехід на готівкову грошову форму виплат на житлово-комунальні послуги; вчителі середньої школи зі стажем не більше 10 років отримають грошову допомогу в розмірі 21 тис. грн; українці зможуть самі обирати постачальника газу на вигідних для себе умовах; почне функціонувати новий Виборчий кодекс. Раніше голова Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов назвав головні економічні реформи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp