Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські нотаріуси святкують (ФОТО)

5 вересня 2014 р., 14:26

Їх привітав Андрій Сербайло.



У п’ятницю, 5 вересня, перший заступник голови Закарпатської обласної адміністрації Андрій Сербайло привітав закарпатських нотаріусів з професійним святом – Днем нотаріату. День нотаріату в Україні відзначається з 2010 року, свято запроваджено з урахуванням значення нотаріальної діяльності в побудові правової держави, сприяння громадянам, підприємствам, установам і організаціям у здійсненні їхніх прав та захисті законних інтересів. З нагоди свята в обласній адміністрації відбулися урочисті збори, нотаріусів області вітали представники влади області, керівництво обласного управління юстиції. На кожному з Вас надзвичайно велика відповідальність.

Ви надаєте незалежну правову допомогу громадянам, Ваш підпис та печатка – гарантія законності. Бажаю успішної, ефективної та плідної роботи. Зі святом!, - привітав присутніх Андрій Сербайло. Цього дня кращим представникам нотаріату області були вручені почесні грамоти та подяки облдержадміністрації та облради.
Прес – служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp