Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Путін і Макрон обговорили Україну

4 січня 2020 р., 10:21

Володимир Путін й Еммануель Макрон під час телефонної розмови обговорили важливість реалізації домовленостей, досягнутих на нормандській зустрічі.

Президент Росії Володимир Путін і президент Франції Еммануель Макрон під час телефонної розмови обговорили Україну. Про це повідомила прес-служба президента РФ у п'ятницю, 3 січня."Акцентована важливість послідовної реалізації мінського "комплексу заходів" і рішень, прийнятих на саміті в нормандському форматі 9 грудня 2019 року в Парижі", - сказано в повідомленні.Президенти також позитивно оцінили обмін полоненими, який відбувся 29 грудня 2019 року між Києвом і ОРДЛО.Обговорювалися і газові питання, зокрема, укладення в кінці 2019 року "пакетної" угоди з транзиту російського газу в Європу через територію України.Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський привітав Путіна з Новим роком. Глави двох країн обмінялися привітаннями і домовилися про наступні спільні кроки щодо обміну полоненими.Також повідомлялося, що в Кремлі розповіли деталі розмови із Зеленським. У Путіна зазначили, що президенти обмінялися привітаннями і висловилися за розвиток російсько-українських відносин.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp