Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція "переселилася" на сторінки

5 вересня 2014 р., 17:20

Книгу про міліціонерів презентував закарпатець.

На цьому автор не збирається зупинятися, в його творчих планах – написати про закарпатських міліціонерів, що побували у зоні АТО.

88-річний полковник у відставці Петро Бронтерюк віддав закарпатській міліції 65 років свого життя, з яких 30 перебував на керівних посадах. Після виходу на заслужений відпочинок сивочолий ветеран зайнявся творчістю. В 1997 році вийшла друком перша книжка Петра Бронтерюка "І серце болить", присвячена історії закарпатської міліції. З того часу світ побачило ще більше десятка творів ветерана.

Цього тижня Петро Іванович на нараді в УМВС презентував свою чергову, вже 13-ту за рахунком книжку. Називається вона "З історії закарпатської міліції" і вийшла накладом в 300 примірників у видавництві "Закарпаття". У ній автор подає нові грані становлення закарпатської міліції, розповідає про її перших керівників, згадує про героїв-правоохоронців, які полягли під час виконання своїх службових обов′язків.

Нову книгу автор презентував усім керівникам міськ-райвідділів області й начальникам галузевих служб. А в найближчому майбутньому П.Бронтерюк планує видати свою нову книжку – про закарпатських правоохоронців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, - повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp