Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні перевірять усі авіакомпанії на безпеку перельотів

10 січня 2020 р., 08:12

Глава Кабміну заявив про створення комісії, яка займеться позаплановою перевіркою стану безпеки польотів в МАУ та інших авіакомпаніях.

Спеціальна комісія перевірить безпеку польотів в усіх українських авіакомпаніях, і в першу чергу - у Міжнародних авіалініях України (МАУ). Про це в середу, 8 січня, заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на своїй сторінці у Facebook."Протягом дня буде сформовано комісію і видано наказ Державіаслужби про проведення позапланової перевірки стану безпеки польотів МАУ. Також будуть проведені додаткові перевірки стану безпеки польотів інших авіакомпаній", - написав глава уряду.Він також повідомив, що в Іран буде відправлено ​​групу для допомоги в пошуковій операції та фахівців для розслідування причин катастрофи, а також троє представників МАУ.Раніше повідомлялося, що українським авіакомпаніям заборонять літати в Іран до з'ясування причин катастрофи літака МАУ.Також Президент Володимир Зеленський доручив розслідувати авіакатастрофу, щоб перевірити весь цивільний авіафлот України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp