Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині лунають постріли (ФОТО)

16 березня 2014 р., 20:59

Звечора 27 лютого в с. Лази стався кричущий випадок - пострілом з мисливської рушниці було поранено собаку на прив'язі у дворі 92-х літнього ветерана війни.

Те, що сталося, не необережна випадковість, оскільки у стрільця був напарник, який ліхтариком висвічував йому ціль. Що це було? Кому завадила нещасна тварина? Родина ветерана до цього часу перебуває в шоці, стривожені й односельці, які говорять, що постріли серед села лунають не вперше.

Дати відповіді на всі ці запитання, мала б міліція, оскільки за викликом постраждалих, на місце події прибув наряд, через кілька днів їх відвідав слідчий. Правда, дивує те, що його не зацікавила відстріляна гільза, знайдена свідками на місці злочину, як можливий доказ. Сподіваємося, своє cтавлення до події висловить також районна прокуратура та районна, і сільська влада. У будь якому разі винуватці мають бути без зволікань покарані.

Рада ветеранів Воловецького району запропонували представникам правоохоронних органів, влади району та с. Лази систематично інформувати громадськість району про хід і результати розслідування (звичайно, в межах дозволеного законом), заспокоїти людей, запевнити їх в безпеці.

Районна рада ветеранів

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp