Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородців тішитиме Атмосфера

5 вересня 2014 р., 19:08

Музиканти виступлять з благодійним концертом.

З цим благодійним проектом музиканти вже обїхали понад двадцять мііст по всій Україні, включно зі Сходом України. А 11-го вересня виступлять в Ужгороді в Драмтеатрі, о 19.00
"Коли тільки почався Євромайдан ми одразу зголосилися виступати безкоштовно перед його учасниками на Майдані. Підтримати їх та зігріти в ту холодну зиму. " - говорить солістка гурту Ямуна.
Учасники переконують що бути волонтером і робити щось безкоштовно для іншиз - ось найбільша цінність. Радувати інших - ось їхня філософія. Окрім того, використовуючи в своїх піснях древні санскритські тексти вони вчать людей миру та любові.

Окрім концерту, гурт наступного дня проведе в Ужгороді інтерактивний музичний проект "Мантра-дайвінг". Проект , в якому вони розкриють магію мантр, поділяться секретами своєї творчості.
Між благодійними концертами Атмасфера активно гастролює по Європі, де також своїм прикладом показує що українці гідна нація і варті кращого життя.

Атмасфера один з найвідоміших гуртів України що грає музику у стилі indie, фолк та рок.

Офіційні сторінски гурту в соціальних мережах. Можна використовувати фото
https://www.facebook.com/atmasfera
http://vk.com/atmasfera_band
http://vk.com/atmasfera_uzhgorod

Про Захід

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp