Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті 19 співробітникам Служби судової охорони вперше присвоїли чергові спеціальні звання (ФОТО)

10 січня 2020 р., 13:40

Перше просування по службі на Закарпатті одразу для 19 співробітників Служби судової охорони відбулося сьогодні, 10 січня.

Всі вони стали капралами. Ще двоє отримали чергове звання — старший сержант Служби.

Урочисто привітали 21 співробітника територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області начальник, полковник Служби Роман Мушак та його заступники. Керівник усім вручив нові погони та привітав з новими званнями.

“Я пам’ятаю, як сам вперше отримував нове спеціальне звання і наскільки ця подія є важливою для кожної людини у формі. Кожен з вас має ціль та знає, куди рухатися. Від всіх вас я чекаю ініціативи стати кращими Ми рухаємося вперед, і вже за рік нас і вас буде не впізнати”, — наголосив Роман Мушак.

Заступник начальника територіального управління (з забезпечення) Віталій Шимоняк наголосив, що кожному будуть створені умови для здобуття вищої освіти, якщо такої в них немає. Роман Мушак відзначив, що керівництво територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області буде всіма силами сприяти розвитку своїх співробітників, бо чудово усвідомлює, що серед молоді є як майбутні керівники управління, так і, можливо, генерали.

Після офіційної частини співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області поспілкувалися у неформальній атмосфері та поговорили про свої очікування від служби та можливості реалізації себе у цій сфері.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp