Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іраку розстріляли машину з журналістами: двоє людей загинули

14 січня 2020 р., 08:44

Хто відкрив вогонь по машині, поки невідомо. В результаті стрілянини загинули кореспондент та оператор телеканалу Dilja.

В Іраку застрелили кореспондента Ахмеда Абдула Самада і оператора Сафаа Галі, які працювали на телеканалі Dilja. Про це повідомляє DailyMail в понеділок, 13 січня.

Невідомі відкрили вогонь по автомобілі журналістів. На веб-сайті Dilja TV оприлюднили відеозапис з місця вбивства. На кадрах видно, що Самад отримав вогнепальне поранення голови, на дверцятах автомобіля - сліди від куль. Оператор отримав три кульові поранення в груди.

Посольство США в Багдаді назвало вбивство журналістів "жалюгідним і боягузливим", опублікувавши відповідне повідомлення в Twitter.

"Тривалі вбивства, викрадення людей, переслідування і залякування з боку збройних угруповань представників преси, активістів соціальних мереж і прихильників реформ в Іраку не можуть залишатися безкарними", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що в 2019 році загинули більш як 70 співробітників ЗМІ з усього світу. Показник поточного року менший в порівнянні з 2018 роком, коли загинули 113 осіб, повідомила організація Press Emblem Campaign.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp