Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські депутати не мають брати участь у цій клоунаді, а громадська рада - плювати на ужгородців

6 вересня 2014 р., 10:11

Юліаана Бедь висловила свої думки щодо правління тимчасового мера Ужгорода, який уже пустив коріння у крісло.

Депутат Ужгородської міської ради Юліанна Бедь, ресторан якої у Боздоському парку спалили минулого тижня, написала відкритого листа тимчасовому меру Щадею, в якому відверто звинувачує його за нищення Ужгорода і пояснює, чому депутатський корпус міста мав би саморозпуститися.

«Ужгород не поїзд, який можна пустити під укіс... Ці слова добре розуміли ті депутати, які на черговій сесії проголосували про дострокове припинення повноважень в. о. мера Щадея. Мені відомо, що більшість фракції «ЄЦ» також були незадоволені роботою так званого міського голови, але чому їм в останні хвилини не вистачило мужності вийти і проголосувати, можна тільки здогадуватися.

Мені дуже шкода, що в лавах «ЄЦу» чи «Батьківщини» не знайшлося достойної, виваженої людини, фахівця, інтелігента, на якого би можна було покласти обов’язки міського голови.

Представникам Майдану, які силою втиснули в крісло Щадея, заявляю: «Ви зараз певною мірою відповідаєте і за свого ставленика, і за стан міста в цілому».

Щадею хочу нагадати, що його обирала не громада міста, а близько 300 осіб, які прийшли в сесійну залу і змусили депутатів голосувати. Пане Щадею, вас обирали на місяць, до наступних виборів..., що ж ви так коріння у крісло пустили?

До речі, всім громадянам, які не були в сесійній залі, того дня у революційному лютому 2014 року, хочу повідомити, що головним аргументом висування Щадея на посаду було: перше — «активний учасник Майдану», друге — «наш хлопець, у нього мобілка за 100 грн.».

Так ось, хочу сказати, що в залі були депутати, які брали участь у фінансуванні Майдану, та чомусь їхні заслуги до уваги ніхто не взяв!!! Пане Щадею, ви на сайті Мукачево.net обізвали депутатів «тітушками» і «гапотою»!!! Нагадаю, саме ці депутати нещодавно довірили вам керувати містом!!! Тоді вони не були «гапотою»?

Знову граєтеся в політику? Здорове ядро депутатського корпусу побачило ваше «геніальне керування» — за півроку жодної лавиці, жодного спортмайданчика, жодного квадрата бруківки, жодного дерева чи лампочки на стовпі, натомість «неперевершена» адмінреформа! Зняти керівників комунальних підприємств... З якого дива?.. Що, відкати не дають чи не прогинаються?

Ви не керівник, не організатор, не фінансист, не менеджер міста... Ви просто нуль!!!

Ви не об’єднали депутатський корпус, не консолідували роботу, з вашої руки депутати за короткий період тричі пересварилися.

А що це ви взялися ямкові роботи робити? Грошей у бюджеті немає, ваша «світла» голова не спромоглася придумати механізми наповнення бюджету міста і витрачаєте те, чого нема? Борги робите, а звідки повертати їх будемо?

У місті за останній тиждень сталося кілька резонансних подій, та ви перед початком сесії жодним словом не прокоментували ці події? Чому? Чи це нормально, що горить майно депутатів, що кидають гранати? Чи вони випадково з Донецька прилетіли або з космосу?

А може, це демократія така у вашому виконанні?

Ще кілька слів хочу сказати Громадській раді. Це з вашою допомогою Щадей проліз у крісло і ви разом із ним несете відповідальність за всі рішення міської ради, які підписує ця особа. Покажіть мені хоч одне земельне рішення, яке пан Щадей не підписав, хоч він має право накласти вето на будь-яке рішення, яке на його думку незаконне!!!

Жодних думок, шановна громадськосте, не виникає із цього приводу? Він такий «чистий», «пухнастий», «принциповий»??? А депутати займаються «дерибаном», так???

Вас вводять в оману або ви просто покриваєте його діяння?

Ви, шановна Громадська радо, дозволили плюнути в обличчя ужгородцям!!!

Я закликаю депутатський корпус не брати участі в цій клоунаді, зняти з себе відповідальність за дії маріонетки! І саморозпуститися!»

Р.І.О.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp