Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Віктор Іванус: "Закарпатська митниця веде системну боротьбу з «піджаками»" (ФОТО)

14 січня 2020 р., 18:05

За словами Віктора Івануса – в.о. начальника Закарпатської митниці Держмитслужби у підпорядкованому йому відомстві здійснюються системні заходи покликані мінімізувати незаконне ввезення товарів в Україну без декларування та сплати митних платежів.

дин з прикладів результату роботи – виявлення в мікроавтобусі, який їхав з Італії брендового одягу, взуття, сумок та рюкзаків на суму понад 190 тис. грн, і це тільки вартість того товару на якому були ярлики з цінами.

{g}

Звичайно наш співвітчизник знав про цей товар але не задекларував його і розповів, що перевозить його на прохання знайомого.

Варто зазначити, що серед виявлених товарів вісім жіночих курток торгівельних марок «SILVIAN HEACH», «PINKO» та «LIU JO», два жіночі пальта торгівельних марок «JUST CAVALLI» та «MOSCHINO», три жіночі сумки торгівельних марок «ELISABETTA FRANCHI», «BLUGIRL» та «MARELLA», три жіночі рюкзаки торгівельних марок «TRUSSARDI JEANS» та «BE BLUMARINE», одна чоловіча дублянка торгівельної марки «MY TWIN», п’ять чоловічих сорочок різних розмірів та кольорів торгівельної марки «MATTEUCI», п’ять пар чоловічих штанів розмірів та кольорів торгівельної марки «HUGO BOSS» та «EMPORIO ARMANI», одна пара чоловічого взуття торгівельної марки «ARMANI EXCHANGE». Загальна вартість товарів згідно з ярликами становить понад 191 тис. гривень.

Крім того митники виявили 12 пар взуття жіночого та чоловічого торгівельних марок «TRUSSARDI JEANS», «EMPORIO ARMANI», «MICHAEL KORS», «EMPORIO ARMANI EA7» без ярликів з цінниками.

Дії громадянина мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України. Наразі щодо нього складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено, а його точна вартість буде встановлена після оцінки із залученням спеціаліста-експерта.








Закарпатська митниця Держмитслужби

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp