Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В’язнів, які "проживають" в Ужгороді, все влаштовує? (ФОТО)

6 вересня 2014 р., 10:59

За результатами інспекції зауважень до керівництва Закарпатської установи виконання покарань (№9) висловлено не було.

На цьому тижні установу виконання покарань (№9) відвідали старший прокурор, прокуратури області з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян - Віталій Білець, старший інспектор прокуратури відділу участі в суді – Людмила Сирохман та старший інспектор прокуратури відділу процесуального керівництва – Іван Савко, спільно з заступником начальника із соціально-виховної та психологічної роботи – Андрієм Глебовим.

{g}

Прокурори здійснили покамерний обхід, де, спілкуючись з ув’язненими та засудженими, цікавились чи не застосовуються до них заходи фізичного впливу та спецзасоби, чи є зауваження щодо умов тримання. Також спілкувались жінками та неповнолітніми, які утримуються в установі.

Основною метою візиту було те, що кожен мав можливість задати питання щодо перевірки стану дотримання конституційних прав взятих під варту та засуджених, а також перевірки умов тримання та матеріально-побутовий стан камерних приміщень, у яких перебувають ув’язненні.







Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp