Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті набуває популярності новий вид зимового відпочинку (ФОТО)

15 січня 2020 р., 19:20

Йдеться про тюбінг.

В Україні набуває популярності новий вид зимового відпочинку – тюбінг (це катання на спеціальній надувній камері по рівній або похилій сніговій поверхні ). Цієї зими в Україні активно запрацювала Перша мережа тюбінг парків Dream Park. Вже відкрили свої траси та активно приймають гостей парки у Вінниці, Тернополі, Буковелі та Трускавці. А 19 січня відбудеться офіційне відкриття власного закарпатського тюбінг парку – Dream Park Karpaty (поруч із комплексом Воєводино).

За зиму 2019-2020 в Dream Park Karpaty встигли покататися декілька тисяч дорослих та дітей, тут також діє соціальна програма Активна зима, в рамках якої надається безкоштовне катання 10 000 охочих (https://bit.ly/2soYtvD). А цієї неділі на всіх гостей чекає грандіозне зимове свято з ведучими, діджеями, open air вечіркою, а ще конкурсами, аніматорами для дорослих і дітей та розігруванням безлімітних сертифікатів на катання в Dream Park Karpaty!

Організатори запрошують всіх охочих фірмовим слоганом Поїхали! (ви ж помітили його на білбордах Ужгорода та обіцяють, що навіть у сніжному Dream Park Karpaty цієї неділі буде гаряче!

Більше інформації та новин – ви можете дізнатися на сторінках парку в соціальних мережах (https://www.instagram.com/dreampark.top/) або ж за номером +38 050 21 49 266 (телефон для дзвінків + Viber).




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp