Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті чемпіон України зі змішаних єдиноборств навчає співробітників Служби судової охорони (ФОТО)

16 січня 2020 р., 10:30

В Ужгороді стартували п’ятиденні курси інструкторів зі спеціальної фізичної підготовки.

Приємно, що навчає співробітників Служби судової охорони наш титулований колега – старший сержант Служби судової охорони Михайло Демид – чемпіон України зі змішаних єдиноборств MMA West Fight.

{g}

Навчання проходять у спортивному комплексі “Динамо” міста Ужгорода. Сюди з’їхалися співробітники Служби судової охорони з усього Закарпаття, які по закінченню занять отримають сертифікати інструкторів з фізичної підготовки.

До слова, кожен із чоловіків уже мав навички із таких видів спорту, як рукопашний бій, боротьба, бокс тощо. Але вдосконалити свою майстерність та отримати настанови від професіонала, до того ж і колеги по Службі, ніколи не буде зайвим.

Навчання відбуваються за двома напрямами: теоретичним (де вони навчаються, як правильно організовувати освітній процес) та практичним (де на практичних вправах відточують свою майстерність самозахисту).

Такі навчання в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Закарпатській області планують проводити регулярно. Адже співробітники Служби судової охорони мають бути підготовлені фізично якнайкраще.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp