Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Навколо Берегівського басейну знову відбуватимуться хороводи, страйки та мітинги

6 вересня 2014 р., 13:26

Розгляд питання про звільнення керівника берегівського термального спорткомплексу ПОГ ЕВП “Закарпаття” Олени Вітрук закінчився негайним поновленням на посаді.

Директора захопленого самою ж директоршою термального басейну у Берегові поновлено на посаді. Виглядає так, що члени ОЗГ не можуть визначитись між собою, хто буде ділити десятки тисяч готівки щоденної виручки, повідомляє Ужгородська правда.

Очевидно знову буде відбуватись дестабілізація ситуації в місті з хороводами, страйками, мітингами та іншими атрибутами…

5 вересня Мукачівський суд розглянув питання про звільнення керівника берегівського термального спорткомплексу ПОГ ЕВП “Закарпаття” Олени Вітрук.

Директор підприємства вважає, що її звільнили незаконно, тому і подала за місцем проживання. З посади її усунули цілком обгрунтовано хоча і допустили певні помилики – 26 серпня її звільнили її ж роботодавці. А точніше члени злочинного ургупування вочевидь посварились між собою через гроші які, як вони вважають розподілялись не правильно а частину взагалі хтось вкрав, та і будемо відверті після того як за її участі було проведено рейдерське захоплення в її послугах потреба відпала.

Через дії цих невдах рейдерів значно постраждала і репутація міста та басейну. Адже це маргінально-злочинне угрупування нехтувало інтересами туристів розвели повну антисанітарію, підбурювали відпочивальників, аби вони перекрили автошлях Мукачево-Берегово. Що у світлі останніх подій на Закарпатті можна цілком прирівнювати до розхитування спокійної мирної обстановки в області.

Звичайно звільнення через повну правову неграмотність обох сторін було здійснено з деякими порушеннями, в наслідок чого Олена Вітрук звернулася до суд з позовною заявою до Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” АПК України про визнання звільнення її з посади незаконним, поновлення на роботі та виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Як повідомили Мукачево.net із залу суду – суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Щербан П.П., розглянувши позовну заяву, постановив – НЕГАЙНО поновити Вітрук Олену Федорівну на роботі. Але це не є проблемою, оскільки її вочевидь завтра знову звільнять… Але судовий наказ, ще слід подати до м. Києва, та і поновлення на посаді тимчасово виконуючого обовязки директора не надасть юридично їй можливості знову запхати руки в каси даного підприємства тому протилежна сторона очікує повторення силового захоплення за активної участі депутата міської ради Валерія Боровського, який умудрився за період крерівництва Вітрук О. влаштувати до “поближче до корита” чимало своїх родичів на роботу влаштувавши на підприємтсві справжній родинний підряд…

Можливо на факт захоплення термального спорткомплексу нарешті звернуть увагу правоохоронці і нарешті займуться цим ОЗГ невдах-рейдерів та звільнять членів цього групування (в особі поновленої на посаді дирекотора під керівництвом якої і було здійснено рейдерське захоплення розкрадання майна та коштів) та інших осіб, що перебувають на території УСБ “Закарпаття” незаконно (Боровського, Югас, Панахида, Павлище, Гей та інші). А податківці підрахують всі збитки та порушення за період з 03.04.2014 року , коли на басейні не працювала каса без касових апаратів та гроші просто розходились по кишеням (03-08.04.2014 року), а також за весь період після цього в тому числі причини реєстрації платниками ПДВ тільки на другий місяць діяльності (06.2014 р.) та інші “кумедні” речі. Мова йде про майже 2,5 млн. гривень щомісяця, які не були обліковані належним чином.

Однозначно, у справу повинна втрутитися обласна влада та нарешті прид’явити обвинувачення ОЗГ в вчинненні грабежу та рейдерського захоплення, що було вчинено 03.04.2014 року інакше діяльність цього ОЗГ у Берегові продовжиться, а від цього і надалі страждатиме імдіж цілого Закарпаття як туристичного та спокійного регіону.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp