Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Глава ОБСЄ запланував поїздку на Донбас

18 січня 2020 р., 10:42

Глава ОБСЄ прибуде в Україну ввечері 19 січня. У рамках візиту планується також поїздка на Донбас.

Глава ОБСЄ, прем'єр-міністр, міністр з питань Європи та закордонних справ Албанії Еді Рама 20-21 січня вперше відвідає Україну, пише Укрінформ із посиланням на Албанське головування в ОБСЄ."Чинний голова ОБСЄ буде перебувати зі своїм першим офіційним візитом в Україні", - сказав співрозмовник.Рама прибуде в Україну 19 січня ввечері.

Остаточна програма візиту зараз узгоджується з українською стороною. Опрацьовуються зустрічі із представниками влади.Точно підтверджено зустріч чинного голови ОБСЄ з міністром закордонних справ України Вадимом Пристайком у понеділок, після чого в будівлі МЗС відбудеться спільна прес-конференція.Крім того, відбудеться зустріч Еді Рами із представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, також планується поїздка на Донбас.Як відомо, 1 січня 2020 року головування в ОБСЄ перейшло від Словаччини до Албанії.Еді Рама під час представлення пріоритетів Албанського головування 9 січня у Відні повідомив, що свій перший візит як чинний голова ОБСЄ здійснить в Україну.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp