Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доведеться прощатися: Зеленський висловився про зарплати міністрів

20 січня 2020 р., 08:54

Глава держави заявив, що доведеться прощатися з міністрами, незадоволеними розміром зарплат, адже зараз держава "не може дозволити" більшого.

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з Прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком пояснив позицію щодо зарплат для членів Кабміну, про що свідчить відеоролик у прес-службі Офісу Президента."Я хочу мати спільну думку з Вами, з тими чи іншими міністрами, що ось такі заробітні плати можуть бути сьогодні в Україні, у такій ситуації, у якій знаходиться наша економіка. Ось коли Ви і Ваш уряд піднімете цю економіку - можемо піднімати ці заробітні плати.І якщо хтось із міністрів і справді... і нам, на жаль, з Вами буде складно прощатися з кимось із них через те, що вони не можуть працювати на ту чи іншу зарплату, яку Ви запропонуєте їм, якщо навіть буде складно з ними прощатися - доведеться прощатися. Ми не можемо собі сьогодні це дозволити", - сказав Президент.

За його словами, у той же час, зарплати "повинні бути нормальними", на які можна нормально жити, і відповідати статусу чиновників."Я дуже Вас прошу, щоб Ви запропонували Офісу Президента і мені особисто нову концепцію заробітних плат усіх міністерств, усіх відомств, заступників міністрів і будь-яких інших державних компаній, керівників цих компаній, заступників цих компаній", - сказав Зеленський.Нагадаємо, раніше Олексій Гончарук пояснив високі зарплати декого з міністрів за грудень.Як повідомлялося, 14 січня ЗМІ написали про зарплату міністра економіки Тимофія Милованова, яка склала більше 200 тисяч гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp