Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

10 тисяч дітей безкоштовно покатаються в тюбінг-парку цієї зими

18 січня 2020 р., 11:19

Таку акцію вирішили провести представники тюбінг-парку – Dream Park, який в Закарпатті відкриється уже завтра, 19 січня.

В Україні набуває популярності новий вид зимового відпочинку – тюбінг (це катання на спеціальній надувній камері по рівній або похилій сніговій поверхні ).

В Dream Park відвідувачам пропонують спеціально підготовані траси, по яких зручно та безпечно можуть спускатися на тюбах не лише дорослі, а й діти. Крім тюбінгу в парках Dream Park, на курортах-партнерах соціальної програми пропонується катання на лижах.

Лижні школи та сині траси для початківців доступні для безкоштовного катання на курортах-партнерах соціальної програми Активна зима, а саме –
гірськолижний комплекс Vedmezha та готельно-туристичний комплекс Kateryna (локації розташовані в Закарпатті, с. Поляна, Свалявський р-н). Також тут можна перекусити і відпочити у кафе.

На честь відкриття першої мережі зимових парків засновники дарують усім охочим подарунок – 10 000 сертифікатів на безкоштовне катання у всіх Dream Park! Подробиці програми Активна Зима ви можете дізнатися на сторінках парку в соціальних мережах або ж за номером +38 050 21 49 266 (телефон для дзвінків + Viber).

Цими днями аналогічні парки відкриваються у Буковелі, Тернополі та Вінниці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp