Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті готуються до перших гірськолижних змагань

20 січня 2020 р., 18:00

Ми комплексно готуємося до перших гірськолижних змагань на Закарпатті.

Повернення нашого регіону в еліту лижного спорту дуже важливе завдання і об’єктивно не просте. Доводиться долати деструктивний скепсис та сторонне, монопольне лоббі, але команда з цим завданням успішно справляється і крок за кроком ми наближаємо до наших краян головну подію цієї Закарпатської зими пише на власній сторінці у ФБ Shynkariuk Igor.

Ця робота потребує підтримки широкого спектру зацікавлених осіб з числа органів місцевого самоврядування, представників мінспорту, бізнесу, федерацій та інших. Ми знайшли порузуміння, об’єднали і координуємо ці зусилля для реалізації поставленої мети.

В рамках зазначеної роботи планово відвідали одине з головних бюджетоутворюючих підприємств нашого регіону ТОВ «Бліцарт Продукціон», яке спеціалізується на виробництві гірських лиж, що постачаються у десятки країн по всьому світі.

Продукція, що виробляється фірмою, є розробкою австрійських та італійських інженерів, конструкторів та дизайнерів. На даний момент виготовляються гірські лижі для різних категорій лижників (від починаючих лижників до юних спортсменів дорослих експертів) різних брендів: Blizzard, Nordica, Armada та інших.

Під час візиту оглянули виробничі потужності, ознайомилися з всіма процесами та стадіями виготовлення, отримали вичерпну інформацію та підтримку від керівництва підприємства. Ми маємо надійного партнера, який зацікавлений у розвитку гірськолижного спорту в регіоні і готовий комплексно нас підтримувати.

Дякуємо за довіру та роботу.
До зустрічі на вершинах Боржави!



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp