Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський виступить на форумі в Давосі

22 січня 2020 р., 08:16

Щорічний економічний форум стартує завтра, а український президент прибуде в Давос на другий день.

Президент України Володимир Зеленський візьме участь у щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму, який стартує 21 січня. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.


Зазначається, що Зеленський повинен виступити на форумі та зустрітися з лідерами іноземних держав, представниками бізнесу та міжнародних фінансових організацій.

"22 січня президент України Володимир Зеленський здійснить робочий візит до Швейцарської Конфедерації для участі в щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму", - йдеться в повідомленні.

У ювілейній 50-й сесії ВЕФ візьмуть участь майже 3000 лідерів з 117 країн, включаючи керівників 53 країн і урядів. Будуть глави країн і урядів Австрії, Італії, Іспанії, Нідерландів, Греції, Польщі, Швейцарії, Афганістану, Пакистану, Іраку, Сінгапуру, Еквадору, Колумбії, Йорданії та інших.

Головною темою форуму в цьому році стане формування капіталізму для всіх зацікавлених сторін.

Також у Давосі буде дано старт двом глобальним ініціативам. Одна з ініціатив - глобальна освітня програма, яка дозволить навчити 1 млрд людей по всьому світу. Друга - висадка по всьому світу 1 млрд дерев.

Всесвітній економічний форум в Давосі триватиме з 21 по 24 січня.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp