Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Торік виконавчим апаратом облради опрацьовано понад 2 тисячі документів, більше 300 проєктів рішень облради та 604 проєкти розпоряджень голови обласної ради

22 січня 2020 р., 13:15

Про це йдеться у звіті.

У звітному документі про роботу облради у період з грудня 2018 року до грудня 2019 року, очільник депутатського корпусу Закарпаття Михайло Рівіс, серед іншого акцентує увагу на відповідальному напрямку роботи – організаційно-розпорядчій діяльності.

М.Рівіс наголошує на підвищенні ефективності роботи виконавчого апарату обласної ради щодо організаційного, документального, правового та інформаційно-аналітичного її забезпечення. Продовжується налагоджена з початку роботи цього скликання тісна взаємодія працівників виконавчого апарату та депутатського корпусу з питань підготовки пленарних засідань ради і опрацювання проєктів рішень.

У документі зазначається, що протягом звітного періоду працівники виконавчого апарату належним чином здійснювали покладені на них обов’язки із забезпечення діяльності ради, надавали якісну організаційну та консультативно-методичну допомогу в роботі постійних комісій, президії обласної ради, Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Закарпатської обласної ради, забезпечували взаємодію з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, їх посадовими особами.

За звітний період до обласної ради надійшло 2690 документів різного типу, виконавчим апаратом вжито заходів щодо їх своєчасного виконання. За цей період підготовлено і відправлено понад 1176 вихідних документів, опрацьовано більше 300 проєктів рішень обласної ради та 604 проєкти розпоряджень голови обласної ради, у тому числі з кадрової роботи – 332.

За цей час обласну раду представлено у тридцяти трьох судових засіданнях в судах загальної юрисдикції, адміністративних, господарських судах із підготовкою усіх необхідних процесуальних документів. Жодне рішення обласної ради або розпорядчий акт її посадових осіб у судовому порядку не скасований.

Також у звітному періоді до обласної ради надійшло 68 запитів на публічну інформацію, з них: 33 – від юридичних осіб, 35 – від фізичних осіб. У відповідь на інформаційні запити надано запитувану інформацію або копії документів по 45 запитах, що становить 66 %. Перенаправлено за належністю розпорядникам інформації 20 запитів, що становить 29,5 %. Щодо трьох запитів (4,5 %) відмовлено у наданні інформації, оскільки вони стосувалися відомостей, розпорядником яких не є обласна рада.


Виконавчий апарат облради

Схожі новини

У Закарпатській облраді поважають журналістів, а громадян вважають "сторонніми"
Соціальний захист краян - на особливому контролі у профільної постійної комісії та облради
Михайло Рівіс: Кожен має зробити все від нього залежне, щоб забезпечити епідемічну безпеку краян (ФОТО)
Як минула сесія Закарпатської облради (ВІДЕО)
Депутати облради мають вирішити 40 питань
На профільній комісії облради погодили дислокацію спортмайданчиків
Обласні обранці підтримали результати діяльності органів прокуратури на Закарпатті
Профільна комісія облради вирішувала проблему залізничного сполучення Закарпаття (ФОТО)
Відключення села від світла, збереження стоматкабінету та завершення мосту-довгобуду – у депутатських запитах облради
Депутати схвалили звіт щодо збереження будинку облради і ОДА, як пам’ятки архітектури

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp