Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті порушать тему про Солотвино

22 січня 2020 р., 14:30

Незабаром

29 січня 2020 року в рамках проєкту ImProDiReT та за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації в області проходитиме конференція високого рівня, присвячена темі «Дорожня карта вирішення надзвичайної ситуації у смт Солотвино та створення рішень для стійкого майбутнього».

У грудні 2010 року ситуацію, пов’язану з небезпечними екзогенними геологічними процесами на території Солотвинських соляних шахт, було віднесено до надзвичайної. Як результат – оголошення зоною екологічного лиха державного значення. Деградована територія покриває сотні домогосподарств, школи, будівлі громади, споруди, зовнішні мережі та дороги. Поряд із цим громада намагається розвиватися на свій страх та ризик без комплексного рішення викликів, що постали.

Команда проєкту ImProDiReT запропонує на конференції план дій для зменшення ризику надзвичайної ситуації та поступового комплексного розвитку території, що потребує скоординованих спільних зусиль всіх зацікавлених сторін.

У заході візьмуть участь керівництво краю, уповноважені особи міністерств, відомств та їх регіональних представництв, спостерігачі місії ОБСЄ, іноземні партнери проєкту ImProDiReT і багато інших установ та організацій.

Організаційно-технічні деталі роботи представників медіа:


Місце проведення: конференцзал комплексу «Деренівська купіль»


с. Нижнє Солотвино, Ужгородський район, Закарпатська область.

Вхiд для представників ЗМІ – за посвідченнями.

Мiсця для журналiстiв – 1-й ряд великої зали.


Початок реєстрації – 8.30 год. Початок конференції – 9.00 год.

Брифінг вiдбудеться в малій залi о 10.45 год.

Підписання протокольних рішень – 16.45 год.

З організаційних питань та при потребі трансферу (до 24 січня) журналісти можуть звертатись до представників органiзаторів конференції: Людмила Козловська kozlovska.mila@gmail.com Таїсія Симочко tayiss@gmail.com




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp