Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Форум у Давосі: Зеленський провів першу зустріч

24 січня 2020 р., 08:01

Український президент провів зустріч із гендиректором американської компанії Cargill Inc. Девідом Макленнанном.

Президент України Володимир Зеленський на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі в середу, 22 січня, провів першу зустріч, повідомляє Офіс президента.

Глава держави зустрівся з головою правління і генеральним директором американської продовольчої компанії Cargill Inc. Девідом Макленнанном.Зеленський розповів представнику компанії, що в Україні запускається земельна реформа, яка "стане локомотивом зростання аграрного сектора та економіки в цілому"."Дуже приємно зустрітися з одним із найбільших інвесторів в аграрний сектор і аграрну логістику в Україні. Ми будемо раді співпраці з Cargill Financial по запуску інструментів кредитування фермерів для збільшення врожайності та придбання нової агротехніки", - сказав він.Зеленський також зазначив, що Україна хоче бачити більше інвестицій компанії Cargill в переробку аграрної продукції."Ми дійсно хочемо боротися за кожного інвестора, особливо за інвесторів, які знаходяться в Україні на постійній основі. Ми готові допомагати, чим можемо. Ми хочемо збільшення інвестицій і готуємо нові програми", - сказав глава держави.Сторони також обговорили реформу залізничного сполучення.Макленнан нагадав, що Cargill Inc. інвестувала в Україні понад півмільярда доларів і додав, що інвестори позитивно оцінюють рух України до прозорості.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp