Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгород приїхав ведучий відомої програми (ВІДЕО)

24 січня 2020 р., 18:30

Розповів про міста

Орел і Решка “Вдома краще” в Ужгороді! Це саме те місто, де проходить межа країни, де алея лип цвіте все літо і де є своя солодка особливість – торт!

Женя Синельников розповість і покаже, як в Ужгороді святкують день святого Миколая, проведе до історичних місць з незвичайною іконописом. Покаже, де почитати “комікс” про життя Христа.

Особлива візитка міста Ужгород – міні-скульптури, які присвячені людям або подій, пов’язаних з культурою Закарпаття. Це відомі особистості, які славили свій край. І знаєте хто серед них? Енді Уорхол!

У цьому випуску Вдома краще ви дізнаєтеся, як художник Енді Уорхол пов’язаний з Ужгородом і яке його справжнє ім’я.Ми сходимо в гості до нації ромів, і ви побачите реалії їх сучасного побуту.А ще Будинки Краще поспілкувалися з відомим письменником Банді Шолтес, ужгородцем в 4 поколінні, зазначається у дописі до програми, пише 0312.

Деталі - у програмі:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp